Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där ...

/

... Maud Stålhandske, producent bakom eventdagar på Storsjöteatern under vinterfestivalen i samband med lanseringen av nya sajten Fest, Bal & Bröllop.se

Annons

Vad innebär det hela?

– Fest, Bal & Bröllop.se är en sida för allt inom bröllops- och festsammanhang, med konceptet att olika företag möter kunder via ett samlat forum på webben. Tanken är att man som kund ska kunna hitta kunniga företagare i olika branscher på ett och samma ställe var man än själv befinner sig, och på så sätt lätt kunna få råd och hjälp. Den 6-7 mars ordnas spännande eventdagar på Storsjöteatern i samband med lanseringen av webbsidan.

Vad händer under eventdagarna?

– Massor! Det blir två fullspäckade dagar med underhållnig och inspiration. Bland annat modeshower, live-styling, tävlingar, musik, föreläsare och utställare. Magnus Salomonsson, världens starkaste man och vinnare av Let's Dance kommer att vara gäst i modeshowen och föreläsa på söndagen. Etikettdoktorn kommer att roa besökarna med humor och råd kring vett och etikett. En trollkarl för de minsta besökarna, artister med mera.

Vilka är det riktat till?

– Till alla som ska ordna fester, dop, gifta sig, ta studenten, vara gäst eller värd på festen eller som bara vill inspireras och underhållas.

Mer läsning

Annons