Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där ...

... Liselotte Ståhl, sångerska i bandet Mysteria, som spelar Luciarock på Storsjöteatern tillsammans med Myrah och Lapis Lazuli och Meadows End i kväll.

När bildades Mysteria?

– Mysteria har egentligen inte bildats klart ännu, just nu söker vi en gitarrist som kan lägga sina riff på låtarna till vår skiva ”" Welcome to me". Men i denna sättning har vi funnits i snart två år. Till spelningen på Studioscenen har vi lånat in en mycket duktig gitarrist som heter Mattias Tjärnström.

När släpps skivan?

– Förhoppningsvis innan sommaren. Om vi inte hittar någon gitarrist kommer vi nog att anlita flera olika som kan lägga riffen på plattan.

Hur vill du beskriva ert sound?

– Melodiös hårdrock med lite dubbla baskaggar och melodiösa refränger. Det finns även Deep Purple- och Whitesnake-influenser i några av låtarna.

Vad tror du om helgens spelning?

– Vi har inte så stora förväntningar. Det är kul och nyttigt att få visa upp sig trots att det bara är 30 minuter vi spelar. Vi hoppas att det kommer mycket folk och att de gillar det vi levererar. Förhoppningsvis kommer vi också ut på turné till sommaren, åtminstone några gig ska vi väl kunna hitta.

Fotnot: Luciarock är ett samarrangemang mellan Studiefrämjandet och Medborgarskolan