Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hallå där ...

Björn Eklund, som tillsammans med sina kompisar Christian Olsson och Tom Fetterplace, för andra året i rad ordnar hemvändarjulfest på studentkrogen Oscars den 27 december.

Annons

Hur kommer det sig att ni ordnade den här festen?

– Vi ville göra en fest för alla våra vänner som vi inte träffar så ofta. De flesta bor inte i Östersund längre men många är hemma under antingen julen eller Storsjöyran så vi tyckte julen kändes naturligt att ha den på.

Vad kommer hända under kvällen?

– Vi ordnar först middag för våra närmsta kompisar, vi slår ihop våra kompisgäng. Sedan öppnar själva festlokalen med dansgolv och dj för övriga som köpt biljett. Det kommer också bli någon tävling under kvällen.

Vad har du för förväntningar på festen?

– Känslan förra året var lite som att gå på gymnasiet igen, alla man kände var där och det var en skön känsla, nostalgisk och riktig hemvändarkänsla. Jag hoppas att det ska bli samma värme och glädje i år med, genuint härlig stämning helt enkelt.

– Vad hoppas du att Östersundsborna ska gå hem med för känsla efteråt?

– Att de går hem med en känsla av att det är härligt att vara hemma i Östersund och att det varit en kväll fylld av kärlek.