Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå där ...

/

... Jonas Lundmark, ex-ÖFK:are som var inblandad i det mesta när Sirius sannolikt säkrade nytt kontrakt i Superettan.

Annons
2–2 mot Jönköping Södra i en klassisk rysare kring kvalstrecket. Hur känns det dagen efter?
– Det var otroligt skönt att inte förlora, i alla fall. Nu har vi visserligen två svåra matcher kvar (Bunkeflo och Örgryte), men sex poäng ned till Jönköping borde kunna räcka som utgångsläge.
Du var med i nästan alla avgörande situationer i måndags?
– Haha, det kan man nog säga. Först nickade jag in 1-1 vid bortre stolpen efter en hörna. Sedan styrde jag olyckligt in 1-2 på en slumpboll, vilket kändes ruskigt tungt just då eftersom matchen stod och vägde. Men bara minuten senare var både jag och Fredrik Olsson med i förspelet till 2–2-målet.
Spel från start i nästan alla matcher den här säsongen, precis som förra året. Har du redan diskuterat med Sirius om framtiden?
– Ja, jag kan faktiskt avslöja att jag precis har skrivit på ett tvåårskontrakt. Det känns som en kanonbra helhetslösning, allra helst eftersom jag har två år kvar på studierna här i Uppsala.
Har du kunnat följa ÖFK under säsongen?
– Absolut, både mot Gröndal borta och i ett antal hemmamatcher. Jag måste säga att jag är imponerad av vad Kalle Björklund åstadkommit med laget. Det är tydliga linjer, men framför allt har han ingjutit mod i spelarna. ÖFK vågar sätta press på bollskickligare motstånd nu och det är ett måste i serien.

Mer läsning

Annons