Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gunnarsläkten

Träffen med Gunnarsläkten var i år förlagd till Wången i Alsen den 25 juli och samlade cirka 35 medlemmar.

Mötet inleddes av officiant Thelma Olsson, som bland annat talade om hur viktigt det är för oss människor att få tid för möten och att besöka varandra.

Därefter vidtog mötesförhandlingar. Gunnar Gunnarsson hälsade de närvarande välkomna. En tyst minut hölls till minne av de medlemmar, som avlidit under de senaste två åren.

Till presidium valdes Eva Jonsson, ordförande och Eivor Wiklund, sekreterare. Vid de sedvanliga förhandlingarna förrättades val för den kommande tvåårsperioden.

Till ordförande valdes Eva Jonsson, Östersund. Till övriga styrelseledamöter omvaldes Christina Edström, Nälden, Eivor Wiklund, Östersund, Torsten Jonsson, Ås och Nils-Olof Hedman, Nälden. Till revisorer valdes Kjell-Olof Åsbo, Åskott och Lars Trollsås, Trollsåsen. Till valberedning utsågs Jon-Erik Hedman, Storholmsjö och Nils Gunnarsson, Nälden.

Efter årsmötet lyssnade deltagarna till en intressant berättelse av Kjell Hoffman. Det gavs också möjlighet för de som önskade att göra en utfärd till Glösa med guidning.

Mötet avslutades med en gemensam middag på Wången. Under middagen avtackades ordförande Gunnar Gunnarsson, som valt att avgå på grund av hälsoskäl. Gunnar Gunnarssons enorma och beundransvärda arbete i föreningen sedan den bildades år 1954, belönades med tacktal av Nils-Olof Hedman, blommor och en bok.

Gunnar Gunnarsson framförde ett varmt tack och önskade lycka till föreningens fortsatta arbete.