Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunnar Johansson

/

Min make, vår pappa, svärfar, morfar och farfar har lämnat oss i stor sorg och saknad.

Annons

Gunnar var född och uppvuxen i Trångsviken där han också påbörjade sitt arbetsliv som bilmekaniker. Han bodde senare i Avesta i cirka ett år, där han arbetade som bilmekaniker. Det yrke han ägnade sig åt under lång tid var rörmontör och han hade en anställning vid Lindroths rör i Järpen. Där trivdes han jättebra och vi har fått höra många roliga episoder från den tiden.

Med ett arbetsområde över hela Jämtland kunde bortavaron från hemmet bli långvarig. Därför sökte han senare arbete närmare hemmet och började då arbeta åt Krokoms kommun. Sista åren före pensioneringen var han skolvaktmästare i Nälden.

Sin lediga tid ägnade Gunnar åt bland annat ombyggnationer i hemmet, han hade alltid något på gång. Vi har också varje sommar fått njuta av hans hemodlade tomater och gurkor.

Gunnars största fritidsintresse var fiske i både söt- och saltvatten, oftast gick resorna till Norge. Isfisket var vinterns höjdpunkt – tänk vad många goda fiskmiddagar vi har haft tillsammans. Husvagnen blev till stor glädje för hela familjen. Vi gjorde många korta och längre resor. De gjordes alltid i sällskap med någon annan familj med husvagn.

Gunnar och Barbro gjorde många bussresor runt om i Europa tillsammans med goda vänner. Han var väldigt intresserad av att få se och uppleva andra kulturer.

På senare år när han hade fått de sex barnbarnen ville han tillbringa så mycket tid som möjligt tillsammans med dem. Han ställde alltid upp för oss alla vad det än gällde och han värnade om att familjen och de närmaste skulle ha det bra.

Gunnar lämnar ett oändligt stort tomrum efter sig, men vi kommer att minnas honom med stor glädje.

Annons