Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gunnar Bengtsson

/

Vår kära, älskade pappa, Gunnar Bengtsson, avled hastigt 3 januari 2011 i en ålder av 72 år.

Annons

Pappa var född i Torsgård, Stugun, i en syskonskara på sju barn. Helge och Brita Andersson fick en viktig roll i hans liv, då han till största delen av sin uppväxt bodde hos dem. År 1955 träffade han mamma Lena och 1959-1965 föddes vi barn, Susanne, Lars och Christina. Familjen bosatte sig i Lugnvik 1959 och pappa började arbeta på Berners, där han arbetade i hela sitt yrkesverksamma liv fram till sin pensionering.

Efter pensionen återvände han gärna för att hälsa på en stund och prata med sina tidigare arbetskamrater, putsa lite på bilen, berätta en historia och få vistas och sköta om sitt kära torp i Smedsta.

Naturen spelade en mycket stor roll med jakten som främsta intresse, men även fiske, bärplockning och egen odling av potatis var lika viktigt varje år. Pappa var mycket omtänksam, varm, humoristisk och hade alltid glimten i ögat.

Familjen var viktig och pappa har alltid fått oss barn att känna att vi haft en speciell plats i hans hjärta och vi kommer att bära med oss den kärleken. Vi saknar pappa så.

Susanne, Lars, Christina

Mer läsning

Annons