Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gungor och karuseller

Om man jämför vårt land med Liseberg.

Där finns nöjen, glädje men också lite otäckt. Det kostar en del att delta. En kupong på hästarna och tre på stora Berg- och dalbanan. Alla erbjuds delta men alla vågar, kan eller vill inte.

Just nu. Just i dag. Men alla bjuds in och får delta efter behov och förmåga.

Usch, säger MP. Karuseller drar ström och därmed är dom klimatbelastande. Plantera maskrosor och vanliga rosor. Kanske också någon Ölandstok.

Huga, proklamerar S. Orättvist att de rika kan åka mycket mer än de fattiga. Vi höjer priset för pensionärer och höginkomsttagare. Fribiljetter till kommunalråd och Bodström. Vi tvingar upp alla i fritt fall. Här gör vi inte skillnad på folk. Alla för en och fritt fall för alla. Även höjdrädda moster Mona från Mönsterås.

Fy och blä, menar V. Vi bygger en mur runt hela klabbet. Befolkningen innanför. Omvärlden utanför. Det har gjorts förr i vår ideologis namn. Gamla idéer kan alltid återanvändas när framtidsperspektiv saknas.

Adrian Reinmann, alliansanhängare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel