Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Guld, silver och brons till Jämtland

Nu har STF-gästerna röstat. Jämtland kammade hem flertalet utmärkelser.

I veckan blev det klart vilka av Svenska turistföreningens anläggningar som var bäst under förra året. Blåhammarens fjällstation fick flera utmärkelser. I kategorin Årets kudde - fjällstation fick Blåhammaren ett silver. Gästernas motivering grundas mycket på den vackra utsikten och den trevliga personalen.

Det är väldigt många som besöker stationen på Blåhammaren. Det blir extra tydligt när de redovisar en ökning på 500 gästnätter i år, trots att fjolåret var ett rekordår. Därför tilldelas de priset Årets gästnattsprestation fjällstation.

Guld i kategorin Årets miljöinsats går till STF Kolåsen. Vilt, vackert och välkomnande sammanfattar motiveringen. Maten som är direkt hämtad från fjället får också högt betyg.

Det är inte bara Blåhammaren och Kolåsen som kammar hem priser i länet. STF Persåsen kniper ett brons i kategorin Årets natur och kulturupplevelse tack vare allt skickligt hantverk och landets bästa kälkbacke.