Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gubbröra på rågbröd

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.

4 personer

Det här behöver du:

1 gul lök

1 msk smör

4 hårdkokta ägg

55 g ansjovisfilé

2 msk hackad färsk gräslök

2 msk hackad färsk dill

1 msk kaviar

svartpeppar

Så här gör du:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Serveringsförslag: Servera på grovt rågbröd. Receptet kommer från Arla.