Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gubbröra på rågbröd

Klassisk gubbröra, alltid lika god och uppskattad! Bjud gubbröra på ett gott bröd som förrätt, tilltugg eller till vickning.

Annons

4 personer

Det här behöver du:

1 gul lök

1 msk smör

4 hårdkokta ägg

55 g ansjovisfilé

2 msk hackad färsk gräslök

2 msk hackad färsk dill

1 msk kaviar

svartpeppar

Så här gör du:

Skala och hacka löken. Fräs den i smör och låt den kallna. Skala och hacka äggen. Låt ansjovisen rinna av men spara 1 msk av spadet. Hacka filéerna. Rör ihop ingredienserna och smaka av med svartpeppar. Serveringsförslag: Servera på grovt rågbröd. Receptet kommer från Arla.