Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grov misshandel med glasflaska

Ett antal misshandlar skedde under lördagsnatten i Östersund och Åre. En man sitter anhållen för grov misshandel sedan han slagit en annan man med en glasflaska i ansiktet.

Misshandeln med en glasflaska skedde i Östersunds nattliv och anmälan kom in vid halvtvå på natten.

Gärningsmannen, en 20-åring, kunde gripas av polis och sitter nu anhållen och de inblandade förhörs om händelsen.

Offret, en annan man, fick uppsöka sjukhus med sårskador i ansiktet. Han kunde under söndagsförmiddagen lämna sjukhuset.

I övrigt anmäldes ytterligare två misshandelsfall i Östersund under natten. En skedde strax innan midnatt i centrala stan och en 30-årig man som misstänks för brottet togs om hand för fylleri.

Den andra incidenten skedde på en krog i Östersund kring stängningstid och en anmälan upprättades, men ingen misstänkt togs med till stationen.

I Åre rapporteras även en del stök ha inträffat. En kvinna ska ha stulit en flaska sprit på en restaurang och ett en man ska ha knuffat omkull en kvinna på en krog i byn. Vid båda fallen ryckte polisen ut och tog en anmälan.

En man i 20-årsåldern stötte polisen på i centrala Östersund då han misstänktes vara drogpåverkad. Han togs med till stationen för provtagning.