Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Greps efter mordförsök med kniv

En man i 25-årsåldern greps av polisen efter att han attackerat en annan man med en kniv. Gärningsmannen är nu misstänkt för mordförsök.

Det var vid halvsjutiden på fredagskvällen som polisen larmades om ett bråk i en lägenhet på Frösön. Den som ringde till polisen, en man i 20-årsåldern, berättade att han hade blivit attackerad av en man med en kniv.

När polisen kom till platsen var båda männen kvar i lägenheten och gripandet av gärningsmannen gick lugnt till. Det visade sig att de två hade hamnat i någon form av diskussion och att den ene mannen blivit så arg att han tog fram en kniv och gav sig på den andre.

Den man som attackerades lyckades värja sig från attacken och låsa in sig på en toalett innan han ringde polisen. Både gärningsman och offer förhördes och en åklagare beslutade senare att den misstänkte mannen skulle släppas fri.

Gärningsmannen är efter händelsen fortfarande misstänkt för mordförsök men anser själv inte att han har någon skuld. Båda männen känner varandra sedan tidigare och den man som attackerades fick inga fysiska skador.