Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gränslarm i Jämtland efter trippelmord

Jämtlandspolisen har blivit inblandade i jakten på mördaren bakom trippelmordet i Härnösand.

I natt gick det ut ett gränslarm med anledning av trippelmordet i Härnösand. På tisdagskvällen slog en anonym person larm till SOS Alarm om att det fanns tre livlösa personer i en villa i centrala Härnösand. Flera polispatruller och ambulanser kom dit.Två barn och en medelålders man hittades döda i villan.

Två personer har gripits och anhållits misstänkta för dådet.

– Vi har två anhållna som skäligen misstänkta. Vi jobbar dock brett och utesluter inte att flera misstänkta kan dyka upp i utredningen. Mer kan jag inte säga, säger Hans Björner, informatör hos polisen i Västernorrland, till TT.

De båda män som anhållits nekar till att ha något med morden att göra. Men det finns också uppgifter om att polisen letar efter en tredje person. I natt fick polisdistrikten i Jämtland, Västerbotten och Gästrikland ett gränslarm där de uppmanas hålla uppsikt efter en man i en vit jetta.

– Ett gränslarm innebär att vi fått uppgifter som kan vara bra om vi skulle träffa på någon som kan vara den misstänkte, säger vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.