Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gränslarm i Jämtland efter trippelmord

Jämtlandspolisen har blivit inblandade i jakten på mördaren bakom trippelmordet i Härnösand.

Annons

I natt gick det ut ett gränslarm med anledning av trippelmordet i Härnösand. På tisdagskvällen slog en anonym person larm till SOS Alarm om att det fanns tre livlösa personer i en villa i centrala Härnösand. Flera polispatruller och ambulanser kom dit.Två barn och en medelålders man hittades döda i villan.

Två personer har gripits och anhållits misstänkta för dådet.

– Vi har två anhållna som skäligen misstänkta. Vi jobbar dock brett och utesluter inte att flera misstänkta kan dyka upp i utredningen. Mer kan jag inte säga, säger Hans Björner, informatör hos polisen i Västernorrland, till TT.

De båda män som anhållits nekar till att ha något med morden att göra. Men det finns också uppgifter om att polisen letar efter en tredje person. I natt fick polisdistrikten i Jämtland, Västerbotten och Gästrikland ett gränslarm där de uppmanas hålla uppsikt efter en man i en vit jetta.

– Ett gränslarm innebär att vi fått uppgifter som kan vara bra om vi skulle träffa på någon som kan vara den misstänkte, säger vakthavande befäl vid Jämtlandspolisen.