Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Granska nya fakta i Västbygden!

Öppet brev till kommunstyrelsen i Krokoms Kommun. I dag kommer kommunstyrelsen att yttra sig över två medborgarförslag som går ut på att låta Västbygdens och Ytteråns skola leva vidare. Vi föräldrar vädjar till er att granska alla nya fakta som kommit fram sedan december.

Att kommunens ekonomi i all hast blivit otroligt mycket bättre än vad de trodde i december. Att besparingar kommer att ätas upp av dolda kostnader för bland annat taxi, mattransport och förlorade samordningsvinster. Att det finns flera nyinflyttade barnfamiljer och att det i Västbygden i år kommer att födas minst tio barn. Att lärarna har skrivit till kommunalrådet Maria Söderberg och vädjat att stoppa skolflytten på grund av att de anser att arbetsmiljön kommer att bli allt för dålig för elever och personal på grund av för trånga lokaler.

Är det fakta som saknar betydelse? Jag skulle vilja veta vilka som bättre än lärarna kan uttala sig om konsekvenserna för barnen? Är ni politiker beredda att offra dem?

Förälder som hoppas på demokratin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel