Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grabbarna är tillbaka

"The boys are back" är ett Clive Owen-drama med premiär i juli.

Det kan också vara rubriken för hela filmsommaren - en sommar av grabbar, av Robin Hood, Karate kid, Beck och Späck, A-team och bröderna Karlsson.

Tjejerna finns framför allt i Sex and the city-gänget.

Här är sju filmer att se fram emot när det svenska vädret än en gång vägrat att leverera och diverse isländska vulkaner lagt sig mellan dig och din semesterort:

Komedi: I "Greenberg" regisserar überhipsterälsklingen Noah Baumback ("Margot at the wedding", "The squid and the whale") Ben Stiller i dramakomedi för alla som fyllt 30 plus.

Tonår: "Eclipse" fortsätter att gräva med tänderna i pulsådrorna på Bella, Edward och Jacob i vampyrsagan som inleddes med "Twilight".

Action: "A-team" larmade högst av alla på 80-talet och allra högst larmade Mr T. Den här gången spelas hans roll i "A-team" av Quinton "Rampage" Jackson, och bara namnet är ju lovande.

Israeliskt drama

Svenskt: "För kärleken". Othman Karim är en av de kreddigaste svenska regissörerna. Nu har han fått Danny Glover i rollistan.

Vuxendrama: "Ajami". Israelisk Oscarsnominerad film av två regissörer - en jude, en arab. Tillsammans har de sammanfogat fem berättelser om livet i ett etniskt blandat bostadsområde.

"Måste-se": Lita på att det inte bara är på modebloggarna som diskussionerna kommer att bölja om "Sex and the city 2".

Bäst? "Toy Story 3". De två tidigare filmerna i "Toy story"-serien har ritat om filmkartan för gott. Upplagt för besvikelse nu? Nej, jag vägrar misströsta om genierna på animationsbolaget Pixar.