Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Göran Jonasson

/

Om jag bad pappa hoppa över ett berg hade han inte frågat varför, utan hur högt. Sen hade han hoppat mycket högre. Han gjorde allt för mig.

Annons

Även om han nu är borta kommer minnena av honom att leva kvar. Alla gånger han suttit inne på Flashback och sen berättat ett galet roligt skämt han läst där, som inte mamma fattade. Alla korta stunder i bilen på väg till skolan på morgonen. När jag skulle på konfalektion och han bad alla mina vänner hoppa in i bilen, för inte skulle väl dom gå. Även om vi var åtta personer och inte fick plats.

När jag var i London på språkresa och saknade honom, då tog han planet dit och vi bodde på hotell, såg London och gick på Madame Tussauds. Pappa var den bästa.

Jag ska skratta mig igenom hela livet, precis som han. Jag ska fortsätta resa, se dom få ställen han aldrig sett. Jag ska berätta för mina barn om vilken fantastisk pappa han var. Jag ska leva varje dag som det vore den sista. Den dagen jag dör vill jag, precis som han gjorde, kunna säga ”Jag har sett och gjort allt jag vill!”.

Jag ska ta hand om mamma, precis som han gjorde. Jag ska heja järnet för älskade Hammarby, pappas lag.

Han var allt. Han var ljuset i Hammerdal. Han var inte bara lång, stark och snygg, han var Icahandlare också! Alla kände pappa som Ica-Göran och inte den han verkligen var. Han var ju min pappa! Mitt allt! Nu säger jag var, även om han är. Jag älskar min pappa och är stolt över att kunna säga att jag är hans dotter. Pappas lilla prinsessa, nu och för alltid!

Bella

”Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar man minns.”

Tack för alla underbara minnen och all kärlek, fyller mitt hjärta med dem.

Carola

Mer läsning

Annons