Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gör så med Lillänge

Angående det nya köpcentrumet som tvingar betongstationen samt förskolan Mosippan att flytta. Varför expanderar man inte Lillänge parallellt med E14 mot Torvalla istället? Det vore väl bra att bygga ihop detta. Dels för att det "bara" är skog där emellan, dels för att det redan finns av-/påfart till E14 i Torvalla men slutligen för att det redan finns motsvarande handelsplats där. Då får ju Kommunen den "fasad av handel" mot förbipasserande som man verkar vilja ha. Dessutom löser man en del av det trafikkaos som redan i dag plågar Lillänge.

Istället gör man sig omaket att sälja en liten markkil som kommer kosta en massa extra i form av förskolans och betongstationens flyttning m.m.

Är det ett klokt sätt att använda skattepengar på?

Bygger man ihop Lillänge med Torvalla så har man ju mycket yta för framtida expansion. Men våra lokalpolitiker tänker väl bara i 4-årsperioder.

Per Edström, Östersund