Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gör rätt första gången

Sossarnas försök att dupera ungdomar med löften om massor med jobb, studieplatser och lägenheter år mycket lätt att förstå att det är ren valpropaganda.

Att sossarna skulle kunna ordna jobb annat än i skattesubventionerad verksamhet är nonsens, med skattehöjningar som följd. Om ni som väljare vill bli omhändertagna av samhället, rösta på socialister och betala hög skatt istället för att klara er på egen hand som företagare eller i arbetslivet som fritt tänkande medborgare med eget självförtroende.

Det är beklämmande att se hur lätt det är för intresseorganisationer att påverka massmedia, nu senast med minkarna och förut med grisarna, dessa människor har som enda agenda att röstfiska åt miljöpartiet. Medlemmar i sådana organisationer är sökande människor som förr i tiden var religiösa och fick gemenskap i församlingar.

Att massmedia inte förstår att det är hårt arbetande företagare som blir drabbade är mycket nedslående. Det vore lärorikt för många att prova på att vara företagare ett tag, men tror man att socialister kan vara arbetsgivare är det inte så stort hopp. Rösta därför på ett parti inom Alliansen, för medborgare med självförtroende.

Anonyme Sture

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel