Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Golfbanan öppnar som planerat

Golfbanan med restaurang i Klövsjö öppnar för säsongen sista lördagen i maj. Konkursen för bolaget True golf som LT berättade om igår påverkar inte verksamheten.

Sedan i höstas har det varit bestämt att golfrestaurangen Fäbokrogen tas över av andra krögare.

– Det är också bestämt sedan en tid tillbaka att vi får en ny PGA pro, Johan Persson från Västra Götaland, berättar Hans Strömberg, ordförande i Klövsjö-Vemdalens golfklubb.

Den professionella tränaren ska också driva golfshopen, stå för utbildning och träning för klubbens medlemmar och gäster.

Konkursen har inget med driften av golfbanan eller golfklubben att göra berättar han.

– Och det var redan i höstas som det blev klart att Pernilla Johansson och Robert Sjöberg blir nya krögare på Fäbodkrogen, säger Hans Strömberg.

Lördagen 28 juni öppnar anläggningen för säsongen.

– Det här kommer att bli den kvalitetsmässigt bästa säsongen någonsin. Vi följer klubbens strategi med årliga kvalitetsförbättringar av bana och service. Vår pro har också satt som mål att sänka medlemmarnas genomsnittliga handikapp med fyra enheter, säger Hans Strömberg.

En av nyheterna han berättar om är att de även kommer att ha en vattenfontän i närheten av 10:ans tee. Klubben har också inlett ett samarbete med satsningen Destination Vemdalen.