Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Goda ambassadörer för Strömsunds kommun

Strömsunds kommun belönar medarbetare och andra som utmärkt sig utöver det vanliga. Diplom delades i år ut till Strömsunds camping och till de som bekämpade översvämningarna i våras.

Strömsunds kommun började förra året att dela ut en utmärkelse som kallas "Goda ambassadörer för Strömsunds kommun". Det delas ut till den eller de som, utöver det ordinära, utmärkt sig på ett positivt sätt.

Två diplom delades ut i år. Det första till det arbetslag som under våren kämpade mot översvämningarna, framför allt i Hammerdal. Motiveringen löd: "För att ni tryggt och professionellt säkerställt viktiga samhällsfunktioner samtidigt som ni informerat kommunens innevånare på ett bra sätt".

Det andra gick till Strömsunds Camping, med motivering: "För ert arbete med att utveckla och förbättra service och boende för Strömsunds Campings gäster. Tack vare detta tilldelades campingen sommaren 2010 toppbetyg i alla tio kategorier av tidningen Allt om Husvagn & Campings campingpatrull".

Kommunchef Anders Andersson säger i ett pressmeddelande att det känns bra att kunna visa uppskattning när medarbetare gör något utöver det vanliga:

– Då det gäller kampen mot översvämningarna så finns det givetvis fler än de inom kommunen som vi också har anledning att tacka.

Förra året gick utmärkelsen till Västra hemtjänstdistriktet i Strömsund, Fjällsjöskolan i Backe, Skyttegymnasiet och till Marion Marklund.