Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glamusik i Hara gladde hela publiken

Gla´musikalliansen hade årets andra musikkafé i Hara föreningshus i tisdags.

Denna gång var det Swingtime och Wedlunds Venner som svarade för den musikaliska underhållningen.

Gla´musikalliansens ordförande Per Söderberg hälsade alla välkomna och han hade räknat ut att i Swingtime har de sex manliga medverkande, Bo Eklund, dragspel, Lasse Wikström, fiol, Bo Andersson, vibrafon, Rolf Engberg, gitarr, Walter Granlund, bas och Lasse Forsberg, trummor, tillsammans spelat i olika musikband i 375 år - ett genomsnitt på 62,5 år. Anna Sofia Persdotter, sång, har varit med i olika musikband i över 50 år. Mycket imponerande!

Det var många härliga låtar som Swingtime bjöd på med stark respons från publiken.

Wedlunds Venner består av Anders Wedlund, fiol och durspel, Niklas Nilsson, dragspel, Kent Livendal, fiol, Janne Hemmingson, gitarr, flöjter och Börje Bengtsson, bas.

Wedlunds Venner bjöd på fina musikupplevelser denna kväll och fick många nya "venner".

I köket hade Wivi-Anne, Kerstin, Lotta och Aina fixat goda stutar som serverades vid borden till kaffet.

Det blev en helkväll och de cirka 100 som var på plats kunde lämna arrangemanget med glada miner när de försiktigt tog sig ut på det glatta underlaget fram till bilarna, som trängdes på parkeringen med fullmånen som lyste denna kväll i Hara.