Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Glädjebeskedet: Efter uttåget ur Svenska cupen – Sporten sänder ÖFK:s träningsmatch mot norska Stjørdals Blink

Förlust mot Häcken och respass ur Svenska cupen.
Då väljer Östersunds FK att träningsspela mot norska Stjørdals Blink lördagen den 21 mars.
En match som du som pluskund eller prenumerant kan se på våra sajter.

Det räckte med ett oavgjort resultat för att gå vidare i Svenska cupen. Men Häcken blev för svåra för Östersunds FK och kunde enkelt vinna med 2–0. Därmed tog också ÖFK:s cupäventyr slut för den här gången.

I stället får laget använda sig av träningsmatcher för att slipa på formen inför den allsvenska premiären mot Mjällby som spelas om en knapp månad.

Sedan tidigare står det klart att ÖFK ska möta norska storklubben Rosenborg, med förre ÖFK-anfallaren Dino Islamovic, på Lerkendal sista helgen i mars.

Men innan dess ställs man mot ett annat norskt motstånd i form av Stjørdals Blink från den norska andraligan.

Nu står det dessutom klart att Sporten kommer sända matchen som spelas på Jämtkraft Arena lördag 21 mars.

– Äntligen börjar det närma sig allsvensk premiär och de sista matcherna inför det är alltid superintressanta att följa. Det här är ännu ett steg i vår satsning på livesänd lokalidrott, säger Mattias Wallström, ansvarig för Sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Matchen kommer kommenteras av Sportens reportrar som dagligen bevakar Östersunds FK.

– Alla frågar sig hur ÖFK står sig och hur statusen är på spelare som Kadiri, Kalpi och Colkett. Att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder livesända matcher inför den allsvenska starten känns jätteroligt och spännande. Vi kommer förhoppningsvis få svar på många av våra frågor under denna match.

Har du inget pluskonto kan du läsa mer här om hur du blir kund.