Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ghostbusters The Video Game

/

(War Drum Studios/Atari) Ålder: 7+ Format: Ps2 Genre: Actionäventyr

Annons

Betyg: 3 Några veckor efter Xbox 360- och Playstation 3-versionerna av Ghostbusters The Video Game så släpps en lite enklare version för Ps2 och Wii. Den här versionen känns mer riktad till barn, med tecknade karikatyrer av Dan Aykroyd, Bill Murray och Harold Ramis. Storyn och den väskrivna (och väldigt roliga) dialogen följer den fullvuxna versionen till största delen, men svårighetsgraden och upplägget har tagit ett steg tillbaka för att passa juniorerna.

Grafiken är riktigt fin, även om den är enkel, med charmiga karaktärer och läckra ljuseffekter. Den når så klart inte upp till fotknölarna på Xbox-versionen, men fungerar i all sin enkelhet.

Kontrollen fungerar okej, men känns lite svajig och lunkande. Ibland kan det bli lite väl fladdrigt i stridens hetta då du ska försöka pricka omkringflackande spöken med din protonpistol.

På det hela taget så har War Drum Studios lyckats bra med sin förenklade och barnvänliga inkarnation av Ghostbusters comeback. Den har en hel del charm och blir aldrig mer än mysigt läskig.

Mer läsning

Annons