Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ge SD korgen

Låt er för allt i världen inte luras av Sverigedemokraternas falska vallöften om att gynna svenska bönder och inhemsk matproduktion. Partiet har flaggat ja för både GMO och det globala frihandelsavtalet som är fullt av sekretess.

Vad betyder detta? Att Sverige säljer ut sig till de internationella storbolagen och kemikalieföretagen, som i slutänden kan gynnas ännu mer än de redan gör. SD försöker, precis som S och M och flera av de andra etablerade partierna, att bryta ned Sverige och göra det till ett u-land helt beroende av centraliserade globalister. Nej, rösta med era plånböcker istället och bli medvetna konsumenter. Handla så lokalproducerad mat du kan. Eller börja odla själv och sälj. Om alla gjorde det skulle ingen svälta. Gynna även andra småföretagare. Bättre att handla färre saker någon gång då och då som är svenskproducerade, än att shoppa en massa massproducerad skit från Kina, för det är det enda som kan rädda vår ekonomi.

Skyddshelgonet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel