Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra segrar till Östersund på Dannero

Östersundsekipagen skördade fina framgångar vid Danneros ponnytävlingar under söndagen.

Första segern kom redan i lopp två genom Erika Rosén Eriksson och Hedningsbergs Julius som tog karriärens första seger. Tvåa i samma lopp var Emmie Mårtensson med Faxe av Friheten.

I lopp 3 kom andra segern där Emma Metsälä styrde sin Rolling Stone till en fin seger. I samma lopp kom Wångens skolhäst Kumlaby Speek på sjätteplats.

Tredje segern dröjde sedan till lopp 10 då lilla snabba Stenstugu Fabian satte nosen först tillsammans med sin kusk Emilia Ramstedt. Fyra i samma lopp var Florian II och Kajsa Åström, femma Rivaldo med Zeb Jonasson i sulkyn och sexa Björklunds Lotus Blom med Hannah Norredahl som kusk.

Mini Ådalspriset, lopp 12, bjöd på ett spännande upplopp där Fullträff tillsammans med Zeb Jonasson satte nosen först över mållinjen tätt följt av tvåan Måntorps Magnum från Umeå och trean Maximilian IV med Emma Gabrielsson i sulkyn. Sexa i loppet var Mats Djuse med sin fina Lilla Ariel.

Anna-Charlotta Bergstöm med sitt russ Ellsa knep en andra- och en tredjeplacering. Erika Rosén Eriksson nöjde sig inte med en seger utan knep även en andraplats i lopp 7 med sin Lillasyster. I samma lopp slutade Wångens Ekslätts Armani på en fjärdeplats. En annan av kuskarna som skördade fina framgångar vara Emilia Ramstedt som förutom segern tog en tredjeplats med Stenstugu Fabian i lopp 6 där Östersundsekipaget Florian II och Kajsa Åström var tvåa. I lopp 4 tog Emilia en tredjeplacering med Stenstugu Fabian.