Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fyra fall av misshandel i länet

Under lördagskvällen och natten mot söndag anmäldes flera fall av misshandel i länet, varav en grov.

• Krokom

En misshandel inträffade vid 21-tiden i en bostad i Krokom då en 58- årig man misshandlat en kvinna genom att slå henne. Mannen uppges även ha hotat kvinnan. Paret lever i en relation och kontakt togs med åklagare för vidare direktiv, men något anhållande var gjordes inte. Kvinnan var inte i behov av vård.

• Mörsil

En 50-årig man misstänks för misshandel av en närstående kvinna. Misshandeln skall ha skett vid kl 20.00 i kvinnans bostad. Mannen påträffades berusad en bit från bostaden och kommer att förhöras. Kvinnan var inte i behov av vård.

• Hammarstrand

En 36-årig man gjorde sig skyldig till misshandel efter att han slagit en annan man i Hammarstrand vid kl 02-tiden. Efter tillnyktring och förhör beslutade åklagaren att mannen skall vara fortsatt anhållen.

•Östersund

En man född 1993 greps för grov misshandel kl 03.07 i Östersund. Det råder lite oklarheter vad som hänt skriver polisen på sin hemsida men säger att ett flertal personer har kommit i bråk med varandra. Misshandeln rubriceras i nuläget som grov "på grund av dess hänsynslösa art". Två män fick föras till akuten omplåstring. Anmälan om misshandel är upprättad och förhör ska reda ut vad som hänt på platsen. Mannen var vid ingripandet onykter och kommer att förhöras när han nyktrat till.