Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fylla och slagsmål i länet

För fulla personer, bråk och rattfylla.

Länets befolkning gjorde inte polisen sysslolösa i helgen.

Annons

Sju personer, två kvinnor och fem män, omhändertogs av polis natten mot lördag på grund av fylleri. Två män i 20-årsåldern avvisade från en restaurang i Östersund efter att de varit obstinata och provokativa mot ordningsvakter och polis.

Till Vemhån kallades polis vid klockan 01.00 eftersom ett par hade bråkat. Anledningen till bråkat är oklart men en anmälan om ofredande alternativt skadegörelse gjordes. För att undvika fortsatt bråk beslöt den ena parten sig för att sova i tvättstugan.

I Torvalla hamnade en gäst i bråk med personalen på en restaurang. Gästen utdelade knuffar och slag mot personalen. Mannen som var i 35-årsåldern hittades av polisen utanför restaurangen, han var kraftigt berusad. Han togs med av polisen för tillnyktring och för att förhindra fortsatt bråk.

Flera fall av rattfylla inträffade också natten mot söndag. En 40-årig man körde i diket efter riksväg 87 i höjd med Lungre vid 22.45. Mannen fick föras med ambulans till sjukhuset och man konstaterade att mannen var alkoholpåverkad.

Strax efter midnatt stoppades en lastbil av polis i Rätan. En 51-årig man visade sig vara alkoholpåverkad och misstänks därför för rattfylleri. När ytterligare prover hade tagits på mannen stod det klart att alkoholkoncentrationen var så pass hög att hans körkort omhändertogs.