Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fult i Krokom

Annons

Nu måste något göras åt centrum i Krokom som ser allt annat än välkomnande ut. Om inget görs så kommer vi snart att få utmärkelse som en av Sveriges fulaste centrum.

I samband med ombyggnaden av gamla Konsum måste även utemiljön i området få sig en ordentlig översyn så mina frågor till vårt sittande kommunalråd Maria Söderberg (C)är:

# Har samhällsbyggnadsförvaltningen något uppdrag att se över utemiljön i centrum?

# Vad finns avsatt i årligt underhåll (verkar vara obefintligt)?

# Vart tog idén om en miljögata vägen?

# Kommer Krokoms invånare att få tycka till om ombyggnaden av gamla Konsum? Utformning, innehåll och så vidare ? Denna byggnad kommer att vara en av de viktigaste för hela vårt centrum lång tid framöver så utformningen och innehållet är allas vår angelägenhet.

Är gamla Konsum miljö/fuktbesiktad, vad vi vet så är byggnaden en riskkonstruktion (står direkt på jordmassor) en nybyggnad kan både säkerställa inomhusmiljön men även utformningen av byggnaden styrs då inte av en gammal konstruktion.

Alf Högström (S) Fullmäktigekandidat

Krokoms Socialdemokratiska förening

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel