Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösö besegrade Ope och toppar nu tabellen

Segern mot Ope på hemmaplan innebär att Frösö nu är serieledare i division 3 mellersta Norrland herr i fotboll, tre poäng före Härnösand. Härnösand har dock en match mindre spelad. Frösö vann med 3–0 (1–0). För Ope innebär resultatet att man ligger på 13:e plats i tabellen.

– Idag gör vi varken en särskilt bra eller särskilt dålig match utan hamnar på en nivå där Ope stundtals får lite väl mycket att säga till om, även om segern utan tvekan är rättvis. Ope börjar minst lika bra som oss men sedan växer vi in i matchen och när vi får in första målet på en fast situation så börjar vi spela aningen mer avslappnat och tar över. I andra kontrollerar vi händelserna, Ope krigar på bra men skapar inga heta chanser och vi kan gå ifrån och vinna ganska komfortabelt till slut, kommenterade Frösös tränare Anton Olofsson efter matchen.

Resultatet innebär att Ope nu har 13 förluster i rad.

Patrik Lindgren, Majed Saedi och Anton Olofsson blev målskyttar för Frösö i hemmasegern.

I nästa match möter Frösö Svartvik borta och Ope möter Älgarna hemma. Båda matcherna spelas lördag 10 augusti 14.00.