Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frösö besegrade Härnösand – är ny serieledare

Division 3 mellersta Norrland herr i fotboll har en ny serieledare: Frösö. Laget mötte Härnösand hemma, på Länsförsäkringar AC, på lördagen och vann med 6–0 (2–0). Frösö ligger på samma poäng som Stöde i tabellen. Stöde har dock en match mindre spelad. Härnösand ligger på fjärde plats.

Frösös tränare Anton Olofsson kommenterade matchen:

– En otroligt stark laginsats från oss idag. Vi tar oss samman när vi behöver det de mest och stod för, tycker jag, säsongens bästa prestation sett över 90 minuter. 6-0 speglade kanske inte matchbilden men det är ändå ett tydligt kvitto på att vi kom till matchen med en bättre inställning och stod för en bättre arbetsinsats än våra motståndare. Vi var kliniska både offensivt och defensivt vilket bäddade för de många målen. Varenda spelare gjorde en fantastisk insats men ska jag nämna någon så är det omöjligt att inte berömma Christoffer Nilsson Ihrén som gjorde sin första start på länge och stod för tre mål. Otroligt kul. Matchens vackraste mål stod dock Peter Tegnhed för som gav oss ledningen med ett rungande distansskott. Segern ger oss självförtroende och energi inför de avslutande två omgångarna.

I Frösö blev Andreas Roos, Kalle Sundquist, Peter Tegnhed och Christoffer Nilsson Ihrén 3 målskyttar.

I nästa match möter Frösö Iggesund hemma på lördag 14 september 14.00.