Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Frimärksrutan: Fest och firande på kuverten

Den 8 maj lanserade PostNord årets sommarfrimärken på temat fest och firande. Samtidigt återkommer det populära frimärket med en vajande svensk flagga för vårens och sommarens alla festinbjudningar.

– Sommaren är festernas tid, från studentfirande till kräftskiva. En personlig inbjudan i brevlådan är alltid lika uppskattad, och många passar på att välja ett frimärke som speglar det festliga tillfället, säger Britt-Inger Hahne, Postnords frimärkschef.

Förutom fem helt nydesignade frimärken med festtema återkommer också det populära frimärket med en vajande svensk flagga. Nu på rulle och självhäftande för att vara ännu enklare att använda.

Samtidigt släpps också frimärken som uppmärksammar att Skara stift firar 1000 år genom att avbilda konst i kyrkor under århundradena, samt årets Europafrimärke med tema nationella musikinstrument. Här visas nyckelharpan, ett av de typiska instrumenten i svensk folkmusik.