Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredrik blickar framåt efter allt strul

Fredrik "Freddie" Magnusson hade några jobbiga dagar både före och under Camaro Cup på Ring Knutstorp.

– Man kan väl egentligen säga att det varit problem i flera veckors tid nu. Och med tanke på förutsättningarna så måste man vara nöjd med två 11: placeringar, säger Fredrik.

Annons

Givetvis var målsättning högre satt. Men med motorras, havererad bakaxel och en motor som saknade mellan 20-30 hästkrafter gentemot konkurrenterna så slog Team Magnusson naturligtvis ur underläge.

– Givetvis så är jag inte nöjd med resultatet. Men trots alla problem så visade jag ändå att jag har ett bra racingtempo. Det är otroligt tufft på en här nivån och det finns många grymt bra förare att kriga mot, säger Fredrik.

Den tredje deltävlingen i Camaro Cup avgörs på Mantorp Park första helgen i juli och tills dess så hoppas och tror Fredrik att ska stämma till hundra procent.

– Det fins många punkter på åtgärdsprogrammet, bland annat sponsringen, en ny motor och bakaxel. Lyckas vi pricka av alla detaljerna på listan så kommer vi vara med där uppe direkt, för farten finns, försäkrar Fredrik och fortsätter.

– Får vi till en bra bil till tävlingarna på Mantorp så kommer vi garanterat även ha en bra bil till Airport Race i Östersund en månad senare.

Och Fredrik tar med sig några positiva vibrationer från Knutstorp.

– Att kunna köra om Alx i både heaten på första varvet trots att jag hade en sämre startposition var riktigt skönt.

Alx Danielsson slutade placeringen bakom Magnusson i det första heatet och blev tvungen att bryta i det andra.

Efter sina båda tiopoängare i helgen så ligger Fredrik Magnusson på 13:e plats i totalen med 23 poäng. Alx Danielsson är 22:a med de nio poäng som han plockade i helgen.