Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fredagsmys på Mångfald

Ett hundratal ungdomar och vuxna hittade till Mångfaldshuset för att äta nygrillade hamburgare, lyssna på bra musik eller bara umgås.

Skolavslutningsfirande från Hammerdal, som hade specialchartrad buss hem på kvällen, och Strömsund, umgicks under fredagskvällen. Några spelade fotboll på gräsplanen, andra satt och snackade i sofforna. Många lyssnade uppskattande på de lokala banden  Aftermath, Unreal Reality och KlottraH.

Det var organisationerna VOIS, Mångfaldshuset, Hammerdals Musikförening, ABF och Rondellprojektet som anordnade kvällen för grundskolans ungdomar. Svenska kyrkan och Konsum i Strömsund hade generöst skänkt all mat och dryck som gick åt under kvällen.
– Det gick åt cirka åttio hamburgare, berättar Pär Sundberg som var grillmästare för kvällen.
Även Strömsunds nattvandrare kom förbi och fick en uppiggande kopp kaffe innan deras arbete fortsatte.

Skolavslutning på Mångfaldshuset arrangerades för andra året i rad och förhoppningen är att det kommer att bli en tradition.