Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

(FP) har fel – riv Mosippan

Jag läste att Folkpartiet i Östersund ifrågasätter beslutet att riva Mosippans förskola.

Jag ifrågasätter tanken på behålla en gammal, sliten lokal, byggd utifrån ett pedagogiskt tankesätt som inte längre används, granne med ett köpcentrum med allt dess buller och alla avgaser? En lokal som är i stort behov av renovering. Det regnar in på en avdelning, det är fukt i köket och det finns personal som upplevt andningsbesvär av den dåliga luftmiljön.

En flytt till nybyggda, ändamålsenliga lokaler på Remonthagen ser både personal och föräldrar fram emot! Nej, det kommer inte bli samma stora gård som idag, men istället finns hela skogsområdet vid ÖSK precis utanför grindarna.

Så kära folkpartister, lägg krutet på mer angelägna frågor, och ifrågasätt inte ett beslut som för en gångs skull visar på att Östersunds kommun tycker att förskolans verksamhet är viktig att satsa på!

Förälder på Mosippan förskola

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel