Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fotograf: så bloggar du

Att dra igång en blogg kan vara det första steget du tar mot en ny karriär.

Att dra igång en blogg kan vara det första steget du tar mot en ny karriär. För att kickstarta kan du hämta några användbara tips från Photoshop-experterna Scott Kelby och Matt Kloskowski.

Att exponera sitt arbete har aldrig varit enklare. Eller svårare. Med hjälp av färdiga mallar hos några av de största bloggföretagen taggas text och bilder snabbt för maximal träffsäkerhet hos sökmotorerna.

Samtidigt är tjänsten öppen för alla, vilket leder till att informationen på webben ökar lavinartat. Varje dag laddas miljoner nya bilder upp, och det är svårt att få de egna bilderna att sticka ut från mängden.

Första steget mot en framgångsrik fotografblogg är därför att vara en skicklig fotograf. Steg två är att fånga in publiken så att de får ta del av ditt arbete.

Under ett seminarium på mässan Photoshop Worl i Las Vegas delade Scott Kelby och Matt Kloskowski med sig av några tips på att driva trafiken till sin blogg. Du kan ta del av tipsen här: thephotoletariat.com. 


/Amy Lagerman

Kamera & Bild