Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försvunne mannen hittad avliden under tisdagseftermiddagen

 
Försvunnen person i Östersund 28/9
Visa alla artiklar

På lördagskvällen meddelande polisen att man söker en försvunnen man i centrala Östersund i trakterna kring Surfbukten. Artikeln uppdateras allt eftersom.

Läs mer: Stor sökinsats efter försvunnen man i centrala Östersund – polis, räddningstjänst och Missing People deltar i sökandet

Enligt Polisen har mannen varit försvunnen sedan 05-tiden på lördagsmorgonen.

Förutom polisen deltar även räddningstjänsten i sökandet och senare under kvällen anslöt även Missing People.

– Vi ska söka både på land och i vattnet i natt, säger Daniel Viklund på Missing People på lördagskvällen.

Polisen misstänker i nuläget inget brott i samband med händelsen. Man vädjar till allmänheten att hålla ögonen öppna. Alla iakttagelser som kan hjälpa till i sökandet lämnas på 114 14.

– Vi har en önskan om att allmänheten i närheten kollar av sina tomter och olåsta utrymmen. Alla former av iakttagelser och tips är välkomna, säger Maria Linné, RLC-kommunikatör hos polisen.

Måndag 30/9

Under måndagsmorgonen var beskedet från polisen i Jämtland att mannen alltjämt är försvunnen.

Missing People har varit delaktiga i sökandet under helgen.

– Vi kommer inte kunna göra något sök i veckan men vi har hundförare som kommer söka under dagen och det är fortsatt på Frösön som de kommer att leta, berättar Daniel Viklund samordnare vid Missing People.

Sökandet efter mannen fortsätter alltså. Och det även genom privat initiativ.

– Det är vänner och anhöriga som kommer att leta även under dagen (läs måndag). De kommer att söka i området och de har fått information av oss var och hur de ska söka då det är viktigt att det görs på samma sätt, säger Daniel Viklund.

Tisdag 1/10

Inga genombrott i sökandet hade gjorts under tisdag morgon.

Polisen går vidare med förhör och kollar av tips som de har fått in. De vill fortfarande ha in tips och iakttagelser från Badhusparken tidig lördag morgon då mannen försvann.

På kvällen meddelade polisen att mannen hittats avliden.