Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förstör inte Odensala

Ingen hänsyn har tagits till de massiva protester med bland annat närmare 400 namnunderskrifter och mail som lämnats beträffande förslaget. Att så kraftigt utöka befolkningen i ett befintligt bostadsområde, blir aldrig bra. Att bygga flerbostadshus längs Lillsjövägen från Tranbärsvägen upp till bussgatan till Torvalla, skulle helt förstöra områdets karaktär.

Att öppna bussgatan från Torvalla för genomfartstrafik, känns utgöra en kraftigt försämrad trafikmiljö både för vuxna och framför allt för alla de barn som cyklar, springer och rör sig i området. Trots att så inte sägs nu, kommer självklart bussgatan Tranbärsvägen - Odenskogsvägen senare också att öppnas. Det blir då en genväg från Torvalla till Nya Kvantum, Lillängeområdet och Odenskog. Tror verkligen trafikansvariga att några hastighetsbulor kommer att hindra att folk tar den genvägen?

Östersund ska ju vara en stad som värnar om sin natur och sitt friluftsliv. Förstör inte ett väl fungerande bostadsområde!

Krister

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel