Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förstör inte för barnen i Strömsund!

Annons

Någon/några har under de senaste veckorna vandaliserat ett populärt utflyktsmål för dagis/förskolebarn vid Blomslingan och Bredgård!

Barnens föräldrar har ideellt och med egna medel fixat iordning detta fina ställe i skogen som funnits i många år men som på grund av tidens gång har förfallit. Efter det har barnen med personal gjort många utflykter till det här stället, och det har uppskattats av alla! Att som förälder få höra sitt barn lyckligt berätta om dagens spännande lek där är härligt!

Men när barnet kommer hem och berättar att någon har förstört deras koja, och undrar varför; då blir man så ledsen och besviken - både för barnets skull och på den eller de som gjort det.

Okej, om ni hade fest vid kojan och drack öl (massor med ölburkar lämnades kvar); men var ni tvungna att förstöra bord och bänkar där, och elda upp en del av plasttaket till kojan?

Ni som var där och gjorde detta - ni går säkert fria från ett rättsligt straff: men hoppas att ni ändå har ett samvete som nånstans inom er gnager av vetskapen att ni inte bara förstörde kojan i skogen utan också barnens tro på godheten i samhället. Skäms på er! Om det finns någon ruter i er borde ni be barnen om ursäkt och hjälpa till att återställa stället som det var.

Annica, ett av barnens föräldrar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel