Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Förnedrande parasit för många

Svar till Carl-Arne Åhlins insändare ”Stackars Östersundare” i fredagens LT. Du kan sitta hemma i din lugna vrå och tycka att vi som drabbats av parasiten borde skatta oss lyckliga för att vi inte bor i ett U-land och drabbats av pest och kolera.

Vad vet du om:

Hur förnedrande det känns att vara tvungen att lämna kvar sitt drickbara vatten i kön på Konsum med diarrén rinnande nedför benen, att sitta på plastpåse i bilen så att man i alla fall inte behöver sanera bilen, att vara tvungen att rusa på toaletten 10-tals gånger per natt med byte av både kläder, och sänglinne och som följd och till sist kanske vara tvungen att få näringsdropp för att över huvudtaget överleva?

Och att vänta på januarilönen, som skulle rädda ekonomin, och se att det nog får bli lån från närstående ännu en månad.

Jag tycker faktisk inte att vi svenskar ska behöva skämmas för vår levnadsstandard (som vi och våra föräldrar lagt grunden till), och att vi även fortsättningsvis ska kunna dricka vårt vatten utan risk för parasiter.

Socialdemokrat

och världsmedborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel