Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Formstarka Offerdal tog ny seger mot Alsen 2

Offerdal är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Alsen 2 borta på Bleckåsvallen IP på tisdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 0–3 (0–2) innebär att Offerdal nu har fyra segrar i följd i division 4 Jämtland/Härjedalen herr i fotboll.

– Vi står för en stabil seger mot ett ungt hemmalag som trillar boll på ett mycket trevligt sätt! Vi skapar fler målchanser än dem och det brukar ge utdelning och efter ledning i halvtid punkteras matchen när vi sätter dit trean efter kvarten i andra halvlek. Emil gör en riktigt bra match och är klart bäst hos oss, beröm även till Nicklas och Isak som gör starka insatser, tyckte Offerdals tränare Håkan Modigh, efter matchen.

Alsen 2:s tränare Bertil Johansson kommenterade matchen:

– Vi gör en av våra bättre matcher i år och är spelmässigt lika bra som dem om inte bättre! Vi släpper dock in lite lättvindiga mål och själva sätter vi inte våra lägen. Bäst i Alsen var Anton Andersson, Krister Rensbo samt den bäste på plan Said Mohammad Hossini. I Offerdal var målvakten Robert Köpsen den bäste.

Isak Engström gjorde två och Waldemar Hammarberg ett mål för Offerdal.

Alsen 2 stannar därmed på nionde plats, och Offerdal toppar fortfarande tabellen.

Fredag 23 augusti 19.15 spelar Alsen 2 borta mot Östersund U. Offerdal möter Järpen hemma på Offerdalshägna torsdag 22 augusti 18.00.