Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsnytt: SKPF avd 30 Jämtland

Den 11 mars höll Jämtlands kommunalpensionärer sitt årsmöte ute på Frösö Strand.

Jorunn Åhlberg hälsade drygt 70 medlemmar välkommen och inledde mötet med att tända ett ljus och vi höll en tyst minut för de medlemmar som lämnat oss under året.

Jorunn läste en dikt och öppnade sen mötet. Vi valde Rigmor Danielsson till ordförande och Eva-Britt Frånlund till sekreterare för kvällens möte. Styrelsen fick godkännande för verksamhetsrapport och budgeten godkändes.

Sedan blev det val av den nya styrelsen, som fick följande utseende. Till ny ordförande efter Jorunn, som avsagt sig omval, valdes Britt Wikman. Övriga ledamöter: omval på Assar Hedberg, Sonja Ejenstam, Jorunn valdes till ledamot och nyval av Roger Dahlkvist. Kvar sedan tidigare är Nils Ericsson, Gerd Axelsson, Ingeborg Strömsén och Agneta Andersson. I övrigt valdes kongressombud, Britt Wikman och Nils Ericsson valdes, revisorer samt till olika ansvarsuppdrag.

Efter mötet bjöds på god fisksoppa, bröd och kaffe med kaka. Vi lät oss väl smaka av det goda. Nu var det dags för Signe Singers att äntra scenen. De bjöd på en härlig bukett ur sin repertoar inklusive allsång som vi glatt deltog i.

Sedvanlig lotteridragning och efter det avtackades Henny Lindkvist, som avsagt sig omval samt Jorunn Åhlberg med varsin blomma och paket. Presidiet tackades med blommor för väl genomfört möte. Slutligen överlämnade Jorunn klubban till nyvalda ordföranden Britt och önskade henne lycka till med det nya uppdraget. Britt tackade medlemmarna för förtroendet och önskade dem välkomna till nästa möte som är den 8 april på Frösö Strand.

Britt Wikman