Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsnytt: PRO Ragunda

PRO Ragunda har haft årsmöte och det lockade 80 medlemmar. Mötet började med en god sopplunch som systrarna Forsberg serverade och underhållning av Linda Rattfelt, som berättade och sjöng om Dan Andersson.

Själva årsmötet inleddes med en parentation över de 14 medlemmar som avlidit under året. Ordförande Lennart Hobring tände ett ljus och läste en dikt av Nils Ferlin, Stjärnorna kvittar det lika.

Efter sedvanliga årsmötesförhandlingar och val ser styrelsen ut som följer: Lennart Hobring, ordförande, Gunnel Spogardh, kassör, Ingrid Wiksten, sekreterare, Ulf Lilliehöök, vice ordförande, Ingegerd Hobring, studieorganisatör, Sven Karlsson och Harriet Nylander, ledamöter. Som ersättare har Jim Salomonsson, Siv Nilsson och Marie-Louise Karström valts.

Ingrid Höglund i loppiskommittén samt Inez Kämpe avtackades med en vårbukett för sina insatser för PRO i Ragunda. Även tjänstgörande ordförande och sekreterare tackades med en blombukett.

Som vanligt fanns också ett lotteri med många vinster som fann nya ägare under dagen. Som avslutning bjöds deltagarna på kaffe och kaka.

Ingrid Wiksten