Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsnytt: PRO Bodsjö

Månadsmöte för mars hölls i Hunge Folkets hus med 24 medlemmar närvarande. Nya ordföranden Alf Leek hälsade alla välkommen och sedan hölls parentation av en avliden medlem, därefter tog mötet beslut om att månadsmöten sprids ut på olika byar, april Sidsjö Bystuga, maj Flatnos församlingshem, juli Kolbulle kväll i Åkerviken, augusti surströmming Kälen Loge, september Finnäs Granparken, oktober och november Hunge Folkets hus.

Även att det ska vara någon aktivitet på månadsmötena som underhållning eller föreläsning.

Mötet beslutade att den 9 juli ska det anordnas Kolbullkväll i Åkerviken.

Förslag har inkommit på att anordna motionsdans i Hunge Folkets hus och gensvaret var att vi undersöker månad och dag för dans till hösten.

PRO distriktet i Jämtland är ett av fyra distrikt som valts ut av PRO Riks för att svara på en enkät om

kontanthanteringen i framtiden som Sveriges regering har gett Post- och telestyrelsen uppdraget att säkra grundläggande betaltjänster i hela landet. Samtliga medlemmar på mötet fyllde i enkäten där många frågor handlar om internettjänster med datorer, mobiler med mera.

Mötet avslutades och Ivan den Magiske började med att sjunga ett gamalt skillingtryck sedan visade han sina trollkonster som både gav skratt och applåder.

Därefter serverades det våfflor, kaffe och kaka. Lotter såldes med rykande åtgång med skänkta vinster, bland annat vackra stickade, virkade och vävda alster som tillverkades av Maj Olsson.

Elsy Sandbom