Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SRF Strömsund

Den 22 mars hölls årsmöte för Synskadades riksförbunds lokalavdelning (SRF), Strömsund på Folkets hus i Strömsund. Närvarande vid mötet: sju röstberättigade medlemmar och fem stödmedlemmar, samt två övriga. Ordförande vid mötet var ombudsman Monica Jonsson.

Med anledning av skrivelse från SRF:s riksförbund gällande inventering av färdtjänst ställdes frågor till medlemmarna. Mötet konstaterade att det blivit stor försämring gällande färdtjänst sedan Länstrafiken tagit över.

Strömsunds kommun har agerat utifrån de klagomål som inkommit. Detta har medfört att färdtjänstresor kommer att återtas av kommunen från och med den 1 januari 2015.

Medlemsavgiften för 2015 beslutades bli oförändrad, 250 kronor.

Valen av styrelseledamöter: Bernt Östlund, ordförande, Alice Björnudd, sekreterare samt ledamöterna Egon Forsberg, Louise Svensson och Stefan Jönsson med Berit Persson och Sylvia Jönsson som ersättare.

Årsmötet avslutades med middag samt försäljning av lotteri med skänkta vinster.

Alice Björnudd