Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Västjämtland

Nya medlemmar och en positiv framtidssyn på föreningens verksamhet genomsyrar SPF Västjämtland som hade årsmöte på Järpens kapell för kort tid sedan med drygt 40-talet medlemmar.

Det blev en trivsam tillställning med underhållning av Lill-Bengt som spelade upp gamla godbitar som Elvislåtar och Jularbo. Att han också kan berätta anekdoter och ge ett trivsamt mellansnack gav han prov på.

Innan årsmötesförhandlingarna hölls en minnesstund och tyst minut för de medlemmar som avlidit och där ordförande Torsten Lind läste en dikt av Dan Andersson.

Vid årsmötet avgick efter 14 år ordförande Torsten Lind. Svårigheterna har varit att hitta en efterträdare, men årsmötets ordförande, John Bruno Jakobsson kunde klubba fast att styrelsen utgör en interimsstyrelse som försöker hitta en ny ordförande. Styrelsen består nu av Berit Söderholm, Marianne Thomasson, Lizzy Mattsson, Anders Svensson och Kerstin Hedberg.

Årsmötet kunde avnjuta en god meny med nyfångad öring med tillbehör signerat Kajsa Engström. Gissa om det uppskattades av de 42 medlemmar som närvarade. Stort lotteri avslutade dagen.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel