Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Utrikes Hammerdal

Förväntansfulla steg mot möteslokalen i Hammerdal – idag blir det musik!

Före musiken blev det en del info från ordförande Karin Haxner: Cirkel i hur man hanterar smartphones och surfplattor kör igång onsdagen den 2 oktober. Det blir totalt tre träffar. Sedan startar en ny cirkel med samma innehåll. Det var nämligen stort intresse. Men för att alla ska kunna tillgodogöra sig något vettigt måste vi dela upp cirkeln. Mer än sex deltagare per cirkel kan man i ett sådant här ämne inte ha. Då finns det risk för att en del känner sig bortglömda och det är ju inte bra.

Anmälningslista för att göra ett besök på Attacus Betonghus i Hammerdal gick runt och totalt 22 personer anmälde sig. Jättekul!

Därefter var det dags för musiken! Lasse Wikström (riksspelman) och Arne Haglund från Strömsund äntrade scenen.

Vi SPF-medlemmar – 46 personer - tog en halvfika först (läcker smörgås med dryck) och sedan började Arne och Lasse spela. Och som de spelade! Och sjöng! Och lockade oss alla att gunga med och sjunga. Härligt, man glömde tid och rum.

Sedan intogs andra halvan av fikat, en läcker äpplekaka med vispgrädde och kaffe.

Arne och Lasse fortsatte att spela, sjunga och spexa. De hade allsångshäften med sig och ingen var nödbedd till att sjunga. De kunde gärna ha fortsatt några timmar till. De tog extra betalt för att sluta spela, sa de.

Men allting har ett slut. Och det blev som vanligt lotterier där några hade en enorm tur och länsade hela lotteribordet.

Karin Haxner

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel