Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Utrikes Hammerdal

Annons

Sista onsdagen i november och det var kallt ute. Kanske en anledning till att inte så många kom på SPF:s månadsmöte? Vi blev 27 medlemmar, förutom vår gäst.

Gästen var en lokal förmåga från Fagerdal: Tomas Engström. Till vardags jobbar han som kock på Åshamra äldreboende i Hammerdal. Fritiden fyller han med musik. Han spelade gitarr och sjöng och det var en mycket blandad repertoar som publiken kände igen.

Köket bjöd på hemkokad risgrynsgröt, hembakta stutar med griljerad skinka, kaffe och pepparkaka.

Ordförande tackade kökspersonalen för deras insatser. De hade kokat risgrynsgröt för 50 personer och det var tyvärr bara hälften som kom. Men den var god! Dessutom tackade ordförande för Tomas insats, som var mycket uppskattad!

Ordförande passade på att göra reklam för SPF:s julbord som äger rum i PRO-lokalen den 12 december. Det blir massor av små lucior och tomtar från förskolan, musik av vårt eget lokala band med bland andra Pelle Stjernström, Lilian Klingbjer och Tore Edelsvärd. Och ett julbord bestående av enbart hemlagade rätter, som brukar smaka himmelskt.

Vinstbordet dignade av priser och som vanligt avslutade lotteriet detta möte.

Karin Haxner

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel