Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Utrikes

På SPF Utrikes novembermöte besökte oss Hans-Erik Jansson, strömsundsbo men född i Hoting. 35 medlemmar dök upp för att fika, umgås och lyssna på musik. Vi var väldigt förväntansfulla – vi hade hört så mycket om Hans-Erik.

Hans-Erik lever inte på sin musik utan ägnar sin fritid åt den. Han åker ut till föreningar och träffar och spelar. Han är också aktuell på P4-toppen med sin ”Sorglösa dagar”.

Repertoaren är väldigt vid och det passade oss gamlingar! Det var allt från Sven-Ingvars till andra evergreens. Han berättade att han hade börjat att spela som liten grabb tillsammans med sin far på en PRO-träff.

Vi fick vårt lystmäte vad gäller musik och Hans-Erik avtackades. Liksom köket som hade bjudit på smörgås och en god, hembakt kaka.

Avslutningen var som brukligt lotteri där det som vanligt var några få personer som hade plockat åt sig vinstlotterna! Medan andra blev utan...

Karin Haxner

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel