Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Utrikes Hammerdal

Sista onsdagen i varje månad träffas vi – så även i januari. Fyrtiotalet medlemmar trotsade isgator och halka och begav sig till PRO-lokalen i Hammerdal.

Annons

Styrelsen träffades litet tidigare för att färdigställa verksamhetsberättelse med mera inför årsmötet i februari. Sådant kräver planering! Handlingarna låg färdiga till medlemmarna när mötet startade.

Ordförande Ingrid Hemmingsson hälsade alla välkomna och särskilt en ny medlem, inflyttad söderifrån. Hon hälsade också musikanterna välkomna: 3badurerna från Oviken. 3badurerna består av Sven-Olof, Inga-Lill och sonen, men i dag var sonen inte med.

Vilken enorm musik och vilken musikglädje! 3badurernas repertoar är mycket bred – de spelar i stort sett allt. Avslutningen med Czardas var helt hänförande! Whow!

Förutom sedvanligt fika med god smörgås och hembakad kaka fick vi lite info om årsmötet den 22 februari 2017. Alla handlingar – verksamhetsberättelse, årsredovisning, valberedningens förslag – kunde hämtas av medlemmarna på dagens möte. Riskfritt att komma på årsmötet för alla val till styrelse och så vidare är redan förberett, poängterade Ingrid! John Högström, med rötter i Hammerdalsbygden, kommer att på årsmötet berätta om sin väg från FN-soldat till docent i statsvetenskap vid Mittuniversitetet. Förslag till talare/underhållare till nästa års årsmöte önskas redan nu. Populära människor har i allmänhet sin kalender överfull!

Avslutningen var som vanligt lotteridragning – före det vågar ingen gå!

Karin Haxner

Annons