Annons
Vidare till ltz.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Föreningsliv: SPF Seniorerna Sveg

SPF Seniorerna Sveg hade sitt första månadsmöte för året den 6 februari. Ordförande Rolf Byqvist hälsade omkring 60 medlemmar välkomna till mötet. Detta möte hölls på Södra skolan i Sveg. Det har varit problem med att hitta någon lokal, som rymmer så pass många besökare och till ett rimligt pris.

Dagens möte gick i sångens och musikens tecken. Optimisterna under ledning av Arne Hård underhöll med sång och för musiken svarade Rolf Byqvist på gitarr, Rolf Olsson på trummor, Jan-Inge Persson på dragspel samt Stefan Åslund på bas och sång. Medlemmarna fick även möjlighet att sjunga på slutet av mötet då ett allsångshäfte hade delats ut bestående av två vackra välkända sånger. Det var Mjölnarens Iréne och Lilla vackra Anna.

Arne Hård uppmanade medlemmarna att komma till Optimisternas sångövningar då han hörde att det var många duktiga sångare på mötet.

Årsmötet kommer att hållas den 6 mars på i biografen på Campus Sveg.

En pubkväll kommer att ordnas i mars, vilket har varit ett önskemål från medlemmarna.

En gemensam lunch är planerad till 20 februari. 10 juli blir det motionsdans på Gammelgården.

Det bjöds på fika och vinster delades ut till glada vinnare som köpt lotter.

Ingrid Östlund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Länstidningen Östersund Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel